200 de marinari au fost mutați după un val de sinucideri

97
200 de marinari au fost mutați după un val de sinucideri - marinarimutati-1651674018.jpg

Articole de la același autor

Peste 200 de marinari au fost mutați de pe portavionul american USS George Washington, după ce mai mulți membri ai echipajului s-au sinucis. Trei dintre ei și-au luat viața în mai puțin de o săptămână, în aprilie, potrivit Marinei Americane, citată de CNN.


Portavionul cu propulsie nucleară este într-un proces de realimentare și revizie la șantierul naval din Newport News din Virginia. Marinarii se vor muta într-un complex din apropiere al Marinei Americane.

În ultimele 12 luni, șapte membri ai echipajului au murit, iar patru dintre ei s-au sinucis, ceea ce a determinat Marina să deschidă o investigație asupra atmosferei de la bordul portavionului.


Comandantul acestuia, căpitanul Brent Gaut, a luat decizia de a permite marinarilor care locuiesc la bordul navei să se mute în alte locuri, potrivit unui comunicat al Forțelor Aeriene Navale ale SUA din Atlantic. În prima zi a mutării, care a început luni, peste 200 de marinari au părăsit portavionul și s-au mutat într-un complex a Marinei din apropiere.

„Mișcarea va continua până când toți marinarii care doresc să se mute în afara navei vor face acest lucru”, se arată în comunicat. Pe portavion se află aproximativ 2.700 de marinari care lucrează la bord în timpul procesului de revizie, iar aproximativ 420 de marinari locuiesc la bordul navei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4476 secunde