200 de predicatori musulmani expulzați din Sri Lanka

338
200 de predicatori musulmani expulzați din Sri Lanka - 200depredicatori-1557093805.jpg

Articole recomandate

Autoritățile din Sri Lanka au expulzat peste 600 de cetățeni străini, dintre care 200 predicatori musulmani, după atentatele de luna trecută, a declarat duminică un ministru srilankez, precizând că motivul a fost expirarea vizei.
Predicatorii expulzați intraseră în mod legal în țară, dar au rămas în Sri Lanka peste data autorizată înscrisă pe pașaport, a explicat ministrul de interne Vajira Abeywardena.


Acesta a adăugat că, având în vedere situația din țară, autoritățile au examinat sistemul de vize și au decis întărirea restricțiilor de viză în ce-i privește pe predicatori.


Sri Lanka a luat măsuri stricte de securitate după atentatele jihadiste de la 21 aprilie de la mai multe hoteluri de lux și biserici creștine, soldate cu 257 de morți.
Ministrul nu a precizat de unde proveneau persoanele expulzate, dar potrivit poliției este vorba în principal de Bangladesh, India, Maldive și Pakistan.


"Sunt instituții religioase care aduc de mai mulți ani predicatori străini. Nu avem nicio problemă cu ele, dar sunt unele deschise de curând și vom acorda mai multă atenție acestora din urmă", a mai declarat ministrul de interne.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8303 secunde