La un pas de tragedie!

52 de persoane, salvate de polițiștii de frontieră români în Marea Egee

173
1
52 de persoane, salvate de polițiștii de frontieră români în Marea Egee - imigrantisalvatiinmareaegee-1493123406.jpg

Articole recomandate

52 de persoane, dintre care 13 copii, care erau pe o ambarcațiune ce risca să se scufunde în apele Mării Egee, au fost salvate de polițiștii de frontieră de pe nava maritimă de patrulare MAI 1102 a Gărzii de Coastă, aflați în misiune FRONTEX în marea Egee. 


Persoanele salvate au fost transportate în Portul din Chios și predate în siguranță autorităților elene, pentru efectuarea procedurilor specifice, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră. 


La sfârșitul săptămânii trecute, echipajul navei MAI 1102, aflat în misiune de supraveghere a frontierelor maritime externe ale Uniunii Europene, a primit o solicitare de intervenție referitoare la existența unei ambarcațiuni gonflabile, supraîncărcată cu persoane, care se îndrepta spre apele teritoriale ale Greciei, fiind în pericol de scufundare în Marea Egee. Nava Poliției de Frontieră Române s-a deplasat spre locul intervenției și a identificat barca gonflabilă semnalată, pe care se aflau zeci de persoane. 


La bordul navei au fost transbordate 52 de persoane - 17 bărbați, 22 femei și 13 copii -, care au declarat că provin din Siria, Kuweit, Arabia Saudită și Palestina, precizează comunicatul IGPF.


Comentează știrea

livviu burebista
26 aprilie 2017
Hristos a inviat

Frontex o gluma a UE, Europa a ajuns sat fara caini. Asa se pazeste frontiera Europei? Inaintasii nostri au luptat si si-au dat viata, aparand civilizatia europeana , iar noi acum i-i aducem de buna voie pe cei ce vor disparitia europenilor. I-i primim cu flori si cu lautari pe viitori stapani ai Europei. Cei care vin acum in Europa si cer "azil" sau sant "refugiati", nu vor altceva decat instalarea islamului in Europa. Oameni buni treziti-va, nu va lasati pacaliti,Europa este sub asediu islamic asa cum nu a fost niciodata. Indivizii astia trebuiesc intorsi acolo de unde au venit , nu au ce cauta in Europa, islamul este incompatibil cu democratia, cu valorile crestin europene, cu toleranta.Islamul nu este o religie ci este o ideologie criminala la fel ca nazismul si comunismul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.385 secunde