A câștigat 60 de milioane de dolari la loterie, după ce a jucat aceleași numere timp de peste 20 de ani

247
A câștigat 60 de milioane de dolari la loterie, după ce a jucat aceleași numere timp de peste 20 de ani - loto11840x500-1567077135.jpg

Articole de la același autor

Un locuitor din orașul canadian Edmonton a câștigat la loterie un premiu de 60 de milioane de dolari, după ce a jucat aceleași numere timp de peste 20 de ani, informează site-ul revistei People.

Canadianul Bon Truong a avut însă nevoie de 10 luni înainte de a se prezenta în fața autorităților și pentru a-și revendica premiul. El a câștigat marele premiu ("jackpot") al loteriei LOTTO MAX în octombrie 2018, însă a fost atât de copleșit de veste, încât nu a putut să își revendice imediat premiul obținut.

"Am luat biletul tipărit acasă și m-am uitat îndelung la numerele de pe tichet, timp de multe ore în acea zi. Nu-mi venea să cred!", a declarat câștigătorul, citat într-un comunicat publicat de Western Canada Lottery Corporation (WCLC).

Numele jucate de Bon Truong reprezintă o combinație între zilele de naștere ale membrilor familiei sale și date importante pentru el: 2, 3, 4, 8, 9, 20 și 30. El a jucat aceeași combinație de numere timp de peste 20 de ani, înainte ca ea să iasă câștigătoare, potrivit postului CTV.

"Am început să mă gândesc ce va însemna acest câștig pentru familia mea. Mi-am dat seama că va schimba multe lucruri și am vrut să mă asigur că eram cu toții pregătiți pentru aceste schimbări", a declarat canadianul.

"Așadar, iată-ne aici, 10 luni mai târziu! Suntem pregătiți!", a adăugat el.

Bon Truong a spus că a alcătuit și o listă cu lucrurile pe care dorește să le facă în viitor, iar acestea sunt echilibrate, alternând între activități practice și activități amuzant-recreative.

"Primul lucru pe care mi l-am spus a fost acesta: 'Acum voi putea să plătesc pentru tot ce vreau să cumpăr!' Și am fost fericit gândind că voi putea să fac doar acest lucru. De asemenea, ne vom cumpăra o casă nouă și voi deschide un cont de economii care să ne asigure viitorul", a adăugat canadianul.

Dar, după "aceste lucruri mari și principale", Bon Truong a mai spus că își dorește să plece alături de familia lui într-o vacanță: "Nu sunt încă sigur în privința destinației. Cred că vom încerca să mergem peste tot".

Reprezentanții WCLC au spus că premiul câștigat de Bon Truong ocupă, ex aequo, primul loc în topul celor mai mari câștiguri oferite de LOTTO MAX în provincia Alberta. Precedentul jackpot de 60 de milioane de dolari a fost câștigat de un cuplu în septembrie 2017. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7 secunde