A fost găsit vinovatul pentru atentatul de la Boston. Riscă pedeapsa cu moartea!

378
1
A fost găsit vinovatul pentru atentatul de la Boston. Riscă pedeapsa cu moartea! - bostonmaratonatentat3sita-1428568202.jpg

Articole recomandate

Djokar Țarnaev a fost găsit vinovat în cazul atentatului de la maratonul din Boston. Jurații din Boston au stabilit că tânărul în vârstă de 21 de ani este vinovat în cazul tuturor celor 30 de capete de acuzare care i se aduc, printre care folosirea unei arme de distrugere în masă, dar și asistență și instigare la comiterea atentatului.


17 dintre capetele de acuzare pot aduce cu sine pedeapsa cu moartea, scrie CNN. Jurații urmează să stabilească dacă Djokar Țarnaev va fi condamnat la moarte sau la închisoare pe viață fără posibilitatea de eliberare condiționată. Tânărul a admis că a participat la atentat, explicând însă că s-a aflat sub influența negativă a fratelui său mai mare, Tamerlan. Acesta din urmă, care avea 26 de ani, a murit într-un schimb de focuri cu poliția, la câteva zile după atacul terorist din 15 aprilie 2013.

Trei persoane au fost ucise, iar alte 260 au fost rănite după ce o bombă artizanală a explodat în apeopierea liniei de sosire a maratonului din Boston, în urmă cu doi ani, scrie realitatea.net.





Comentează știrea

rodica
12 aprilie 2015
oferta de lucru pentru voi se afla aici!

Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4198 secunde