A fost identificată a doua "văduvă neagră" a atentatului din Moscova

416
O tânără profesoară de informatică din Daghestan a fost identificată de părinții săi, pe baza unei fotografii, ca fiind cea de-a două "văduvă neagră" care a comis atentatele din metroul moscovit, soldate cu 40 de victime, relatează cotidianul rus Novaia Gazeta, preluat de AFP.
"Soția mea și eu am recunoscut-o imediat pe fiica noastră, Mariam", a declarat tatăl tinerei, Rasul Magomedov, care a adăugat că nu îi vine să creadă că fata sa este o teroristă, notează HotNews.ro.
Discuția ziariștilor ruși cu Rasul Magomedov a avut loc după ce prietenii acestuia i-au trimis pe telefonul mobil o fotografie cu fata sa, în vârstă de 28 de ani, publicată pe un site de internet care o prezenta ca fiind a doua femeie kamikaze care a detonat încărcăturile explozive din capitala rusă.
Mariam trăia cu părinții săi în satul Balahani și preda, din 2006, informatica la o școală din Daghestan. Tatăl său recunoaște că tânăra era religioasă, dar spune că nu a remarcat niciodată la ea un comportament neobișnuit sau atitudini extremiste, se mai precizează pe HotNews.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7943 secunde