A început TEROAREA! Româncă, băgată în spital de vameșii englezi

1259
3
A început TEROAREA! Româncă, băgată în spital de vameșii englezi - libe-1364979903.jpg

Articole recomandate

Englezii au început hăituirea românilor pe care îi întâlnesc la ei în țară. După campaniile media împotriva noastră, în care jurnaliștii britanici ne-au jignit și și-au pus întrebări legate de invazia românilor în Anglia începând cu 2014, când se ridică interdicțiile pe piața muncii, e rândul oamenilor să simtă pe pielea lor furia englezilor, scrie libertatea.ro.

Ecaterina Ciochindă, care mergea să-și viziteze fiica și nepoții în orașul Darlington din nordul Angliei, a fost hărțuită de vameșii englezi pe aeroportul Durham Tees Valley. Britanicii au înjurat-o și i-au scotocit prin bagaje până când femeia, care e hipertensivă, a leșinat din cauza șocului. Ambulanța a fost chemată de fiica sa, care și-a văzut mama întinsă pe podea și înconjurată de vameșii care, susține femeia, râdeau!


Citește articolul integral..


Comentează știrea

A. Bologa
3 aprilie 2013
englezi

au fost intotdeauna aroganti, parsivi si nesuferiti, germanii ii numesc "Inselaffen" (maimute insulare), regretabil acum au motive, AB

Sandu
3 aprilie 2013
Exista precedente periculoase

Inainte de ,,Solutia finala'',care a insemnat exterminarea evreilor in lagarele naziste,populatia Germaniei a fost indoctrinate cu idea ca evreii sunt cauza principalelor neajunsuri din tara.Au fost marginalizati precum sunt Romanii azi in Anglia,se spuneau despre ei tot felul de grozavii,erau apoi efectiv atacati pe strazi de dobitocii omniprezenti in toate tarile. In Marea Britanie a rasarit politica pogromului toti romanii si toti bulgarii fiind tratati ca oameni tip second-hand.Am ajuns in halul asta chiar din cauza imaginii la care au contribuit din plin iubitii nostrii conducatori de pana acum!

Boutique FC Barcelone
18 martie 2014
Boutique FC Barcelone

Bookmarked!!, I like your website! Boutique FC Barcelone http://maillotfcbarcelone.oursland.org/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8448 secunde