A murit Avocatul 31, omul care s-a ocupat de traducerea a sute de filme de pe internet. Comunitatea cinefililor, în doliu!

2737
A murit Avocatul 31, omul care s-a ocupat de traducerea a sute de filme de pe internet. Comunitatea cinefililor, în doliu! - avocat-1670156217.jpg
A murit Cătălin Remus Grigorescu, traducătorul și proprietarul site-ului Avocatul 31, la vârsta de 50 de ani, potrivit RomâniaTV


E doliu în comunitatea cinefililor români. De profesie avocat, Cătălin, zis Avocatul 31, era un veteran în această industrie, el aflându-se în spatele a sute de filme și seriale pentru românii care iau filme de pe internet.


Cătălin Remus (Avocatul 31) spunea mereu că nu e traducător profesionist și că face acest lucru dintr-o mare pasiune. Cei care au urmărit filmele traduse de el spuneau că era foarte bine pregătit.


”Am marea pasiune (nebunie, de fapt a depășit stadiul de pasiune) traducerea filmelor. Orice subtitrare în care vedeți Avocatul31 este tradusă de mine. Nu sunt traducător profesionist, sunt avocat, însă fac asta de mult timp și cred că o fac destul de bine. Dețin site-ul www.subtitrari-noi.ro, cel mai bun site de subtitrări, evident. Vă aștept la orice discuție legată de dragoste și filme (subiectele mele preferate)”, este scris la descrierea profilului de Facebook al lui Cătălin.


Pagina a fost generata in 0.4484 secunde