A murit Naomy, cea mai controversată vedetă a anilor 2000

690
A murit Naomy, cea mai controversată vedetă a anilor 2000 - screenshot20240420083913gallery-1713591597.jpg

Articole de la același autor

Celebrul transgender Naomi a murit. 


În cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a încetat din viață. Anunțul tragic a fost făcut de către Antonela, o prietenă apropiată, pe platformele de socializare. Cântăreața transgender se afla în comă, fiind internată într-un spital din Germania.


„Cu inimă grea, vă anunț că Naomi a trecut în liniște în cursul serii de azi, 19 aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria LGBT pe care a creat-o în România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familie și cei dragi. Odihnă liniștită, Regino”, este mesajul postat de Antonela pe rețelele de socializare, seara trecută.


Cu doar câteva zile în urmă, informațiile dezvăluiau că artista transgender se afla internată în spital, într-o comă profundă. Ulterior, au început să apară speculații conform cărora aceasta ar fi decedat. Naomi a ales să părăsească țara acum șase ani și timp de mai mulți ani a fost o prezență notabilă pe scena muzicală românească. În 2014, a reușit să ajungă în finala Eurovision România. Ziua de 25 aprilie ar fi trebuit să fie momentul în care Naomi sărbătorea împlinirea vârstei de 47 de ani, scrie stiripesurse.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2093 secunde