A patra zi de săpături, pentru salvarea copilului căzut într-o fântână, la 32 de metri adâncime

231
A patra zi de săpături, pentru salvarea copilului căzut într-o fântână, la 32 de metri adâncime - agfzad00njqxmmnlzdg2mdnkoddkmwu5-1644059040.jpg

Articole recomandate

Echipele de salvare din Maroc încearcă de 4 zile să ajungă la un băiețel de 5 ani care a căzut într-o fântână, la 32 de metri adâncime. Operațiunea este pe ultima sută de metri, potrivit Reuters, scrie digi24.ro


Copilul, care se numește Rayan, a căzut în fântâna adâncă de 60 de metri marți după-amiaza și a rămas blocat la jumătatea puțului. Echipele de salvatori au coborât camere în puț și au văzut că este în viață și se poate mișca puțin. I-au trimis mâncare și apă cu ajutorul unor frânghii.


Numeroase utilaje au săpat în jurul puțului care este prea îngust pentru ca cineva să coboare după copil.


Salvatorii au folosit buldozere pentru a săpa un șanț masiv în dealul de lângă fântână, lăsând o gaură deschisă în pământul roșcat. Sâmbătă dimineața săpau orizontal spre fântână și instalau tuburi din PVC pentru a proteja împotriva alunecărilor de teren și pentru a-l scoate pe băiat.


„Acest al doilea pas de salvare este pe cale să se termine... ne grăbim pentru a ajunge la Rayan și săpăturile se desfășoară conform planului”, a spus șeful echipelor de salvare Abdelhadi Tamrani, sâmbătă, la postul de stat 2M.


Un elicopter a fost adus în zonă pentru a-l transporta pe Rayan la spital, de îndată ce este eliberat, scrie digi24.ro




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0845 secunde