Accident aviatic Germanwings: Ce spune analiza celei de-a doua cutii negre

401
1
Accident aviatic Germanwings: Ce spune analiza celei de-a doua cutii negre - avion95611884d70202d1-1428060314.jpg

Articole recomandate

Analiza celei de-a doua cutii negre a avionului Airbus A320 al companiei Germanwings, prăbușit la 24 martie în Alpii francezi, confirmă acțiunea deliberată a copilotului, care odată rămas singur în cabină a redus altitudinea de zbor, potrivit anchetatorilor, citați de AFP.

Prima cutie neagră a A320 care conținea înregistrarea de sunete și conversații în cabina de pilotaj a fost găsită la scurt timp după accident.

Analiza sa a condus la suspectarea copilotului Andreas Lubitz ( 27 de ani) de a fi comis un act sinucigaș, provocând astfel moartea celorlalte 149 de persoane aflate la bordul avionului, care s-a zdrobit practic de un versant al Alpilor francezi, cu o viteză de 700-800 km/oră, scrie Agerpres.

Comentează știrea

rodica
5 aprilie 2015
oferta anului, acum pentru toti!

Oferta anului, acum pentru toti! De ce veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru? Pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.562 secunde