Accident feroviar grav în Iran. Cel puţin zece morţi și numeroși răniți după ce un tren a deraiat

146
Accident feroviar grav în Iran. Cel puţin zece morţi și numeroși răniți după ce un tren a deraiat - accidentiran-1654699547.jpg

Articole de la același autor

Cel puţin zece oameni şi-au pierdut viaţa şi alţii au fost răniţi, miercuri, după ce un tren a deraiat în apropiere de oraşul Tabas, informează media oficiale preluate de AFP şi Xinhua.

„Zece persoane au murit şi alte cel puțin 50 au fost rănite în accident”, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciilor naţionale de salvare iraniene, Mojtaba Khaledi, citat de televiziunea de stat.

Accidentul s-a produs în jurul orei locale 05.30 pe calea ferată care leagă oraşele Mashhad şi Yazd. Trenul a deraiat după ce a lovit un excavator aflat în apropierea şinelor, potrivit lui Mir Hassan Moussavi, director adjunct al căilor ferate iraniene.

Cinci din cele 11 vagoane ale trenului ce transporta în total 348 de călători au ieşit de pe şine, a menţionat Mehdi Valipour, din cadrul serviciilor de salvare.

Mai multe ambulanțe și trei elicoptere ale echipelor de salvare au sosit la locul accidentului. Dintre răniţi, 12 sunt în stare critică şi au fost transportaţi la spital. Numărul victimelor ar putea crește, au precizat oficiali iranieni.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3637 secunde