Accident feroviar în Amsterdam: două trenuri s-au ciocnit

314
Accident feroviar în Amsterdam: două trenuri s-au ciocnit - accidentferoviar-1335105070.jpg
Două trenuri s-au ciocnit, sâmbătă, în Amsterdam. Inițial, presa vorbea de 60 de răniți. Ulterior, bilanțul a fost revizuit la 125. Potrivit primelor informații, mai mulți pasageri au oase rupte.

Aproximativ 125 de persoane au fost rănite, sâmbătă, dintre care 13 au fost rănite "grav", în urma coliziunii frontale dintre două trenuri într-o suburbie din Amsterdam, conform declarațiilor poliției feroviare olandeze, relatează MEDIAFAX, citând AFP.

Anterior, un purtător de cuvânt al societății căilor ferate olandeze declarase pentru agenția de presă ANP în timpul serii că pasagerii au suferit răni ușoare, cum ar fi vânătăi.

La ora locală 18:30 (19:30, ora României) două trenuri au intrat în coliziune frontală în suburbia de vest a Amsterdamului.

"Este vorba de un tren de mare viteză și un tren local", a precizat Babet Verstappen, purtătoare de cuvânt al ProRail, compania care gestionează căile ferate olandeze.

Serviciile de salvare se află la fața locului pentru a trata răniții, a precizat aceasta, adăugând că primul tren se îndrepta spre Uitgeest (vest) în timp ce al doilea se îndrepta către Nimegue (est), coliziunea având loc pe un pod între gara centrală și gara Amsterdam Sloterdijk, în vestul orașului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3593 secunde