Accident Germanwings. Anchetatorii au preluat mostre ADN de la jumătate dintre victime

136
Accident Germanwings. Anchetatorii au preluat mostre ADN de la jumătate dintre victime - germanwingscrash-1427712220.jpg

Articole recomandate

Echipa de anchetatori care se ocupă de cazul prăbușirii avionului Airbus A320 al companiei Germanwings în Alpii francezi a reușit să adune mostre de ADN de la jumătate dintre cele 150 de victime al cumplitei tragedii aeriene de săptămâna trecută, au anunțat autoritățile, în timp ce se înmulțesc dezvăluirile despre personalitatea copilotului, care se pare că a provocat deliberat dezastrul, relatează AFP.

În cea de-a șasea zi de căutări la locul catastrofei survenite marți într-o regiune montană din sud-estul Franței, anchetatorii au 'izolat 78 de mostre de ADN distincte', care vor fi comparate cu cele ale familiilor victimelor pentru a fi identificate, a declarat duminică procurorul din Marsilia, Brice Robin. De la prăbușirea avionului Airbus A320, anchetatorii încearcă să adune cât mai multe elemente care să permită identificarea victimelor, dar, ținând cont de starea elementelor prelevate și a terenului extrem de accidentat, sarcina este extrem de dificilă, scrie realitatea.net. 







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9972 secunde