ACCIDENT TRAGIC! UN COMANDANT DE NAVĂ UCIS ȘI UN OFIȚER MECANIC RĂNIT

2237
ACCIDENT TRAGIC! UN COMANDANT DE NAVĂ UCIS ȘI UN OFIȚER MECANIC RĂNIT - accident-1451565242.jpg

Articole de la același autor

Pe data de 29 decembrie 2015, în timp ce se întorcea la nava "Balsa" (pavilion Marshall Island), aflata în portul Penang din Malaezia, comandantul P. Andrei și ofiterul mecanic 1 A.Cosmin au fost accidentați de o mașină de transport marfă din interiorul portului, se arată într-un comunicat de presă al Comitetului executiv al Sindicatului Liber al Navigatorilor. 


Comandantul a fost accidentat grav și a suverit o hemoragie internă, iar ofițerul mecanic s- ales cu mai multe fracturi și leziuni. Din păcate, comandantul a încetat din viață. Cel de-al doilea navigator, deși accidentat grav, a fost stabilizat, fiind în afara pericolului de a deceda. Reprezentanții familiilor (soțiile) sunt deja în drum spre Penang, asigurandu-li-se transport și cazare de către companie.


Nava are contract standard ITF. În momentul accidentului au fost contactate familiile și sindicatul de către reprezentanții companiei. Acest accident intră sub incidența contractului ITF. Navigatorul accidentat, precum și familia comandatului decedat vor beneficia de toate prevederile contractuale în acest caz (concediu deboală, cheltuieli medicale, compensatii pentru invaliditate permanentă, etc, precum și cheltuieli cu înmormântarea, compensație de deces pentru urmașul direct cât și pentru copiii minori. Corpul neinsuflețit va fi repatriat după efectuarea autopsiei și obtinerii avizelor de repatriere, aceasta cât mai repede cu putință. Mecanicul I va fi repatriat atunci cand conditiile medicale vor permite.


Comandantul P. Andrei avea 37 ani și a lăsat în urmă copii minori. Ofițerul mecanic I A.Cosmin are 34 ani.

Sindicatul Liber al Navigatorilor este indurerat de acest tragic accident și este alături de familiile celor doi ofițeri. Dumnezeu sa-l odihneasca pe comandatul P. Andrei!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Decembrie 2015
Stire din Actual : ȘASE ORE DE FOC, LA BORDUL UNEI NAVE!
Luni, 21 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : ACCIDENT MORTAL la Tuzla
Vineri, 20 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Accident provocat din cauza neatenției
Pagina a fost generata in 0.2586 secunde