Actorul Alec Baldwin a împuşcat mortal o femeie

133
Actorul Alec Baldwin a împuşcat mortal o femeie - alecbaldwin2-1634911761.jpg

Articole de la același autor

Actorul american Alec Baldwin a împuşcat mortal directoarea de imagine şi a rănit grav regizorul filmului „Rust” în timp ce se afla pe platoul de filmare. Actorul a fost surprins pe peliculă imediat după accident şi se poate vedea cum era şocat de cele întâmplate. Două imagini au fost postate pe Twitter de către jurnalistul CBS Rick Folbaum. În una din fotografii, actorul vorbește la telefon, iar pe chip i se poate citi groaza. Alec Baldwin era pe platourile de filmare în New Mexico când, în timp ce filma o scenă de acţiune, arma de foc pe care o folosea s-a descărcat şi i-a rănit pe directoarea de imagine, Halyna Hutchins şi pe regizorul Joel Souza. Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost evacuată cu un elicopter la un spital din apropiere, unde medicii au declarat decesul acesteia. Regizorul filmului „Rust", Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost internat la terapie intensivă. Potrivit purtătorului de cuvânt al şerifului din Santa Fe, citat de publicaţia „The Hollywood Reporter”, regizorul acestui western se află „în stare critică". Conform aceleiaşi publicaţii, care îl citează pe un purtător de cuvânt al echipei de producţie, este vorba despre un accident nefericit în care a fost implicat un pistol de recuzită, care ar fi trebuit să fie încărcat cu gloanţe oarbe. Ancheta a continuat cu audierea martorilor de către poliţişti, dar nicio punere sub acuzare nu a fost iniţiată în acest stadiu, precizează acelaşi comunicat.

„Alec Baldwin a fost chestionat de poliţişti. El a dat declaraţii şi a răspuns unor întrebări. S-a prezentat voluntar şi a părăsit clădirea la finalul întrebărilor. Nicio punere sub acuzare şi nicio arestare nu au fost operate”, a precizat Juan Rios, purtător de cuvânt al şerifului din Santa Fe.

Biroul şerifului local a anunţat că arma de foc folosită făcea parte din recuzită şi anchetatorii încearcă să afle tipul de proiectil care a fost tras şi circumstanţele în care s-a produs accidentul.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6298 secunde