Actorul Thomas Lister Jr. a fost găsit mort în locuința sa. A avut simptome COVID

777
Actorul Thomas Lister Jr. a fost găsit mort în locuința sa. A avut simptome COVID - 1-1607704252.jpg

Articole recomandate

Actorul Thomas Lister Jr. a fost găsit mort în locuința sa, după ce a manifestat simptome de COVID-19, informează CNN, care îl citează pe managerul său.


Actorul de 62 de ani a început să se simtă rău în urmă cu o săptămână, iar simptomele lui "s-au înrăutățit foarte rapid", a anunțat Cindy Cowan. Nu putea să respire și se simțea foarte slăbit, a adăugat ea. "Totul s-a petrecut foarte repede", a declarat Cowan.


Thomas Lister Jr., denumit "Micuțul" datorită dimensiunilor impresionate (1,96 metri înălțime și 140 kg), era cunoscut pentru rolurile sale din seria de filme "Friday", unde a jucat alături de Ice Cube. A mai jucat în "Al cincilea element", alături de Bruce Willis, "Jackie Brown" și "Little Nicky". A avut apariții episodice în serialele "Prințul din Bel-Air" și "Renegatul". Pe lângă rolurile din filme și seriale, a practicat și luptele în campionatul WWF între 1989 și 1996 și a apărut în videoclipuri ale cântăreților Akon, Micheal Jackson și 50 Cent.


Actorul își amânase toate planurile de săptămâna trecută pentru că nu se simțea bine. Membri familiei au încercat să-l contacteze miercuri seară, însă nu a răspuns la telefon. Un prieten al acestuia a chemat poliția a doua zi, pentru că nu răspundea nimeni la ușă. Când ofițerii au intrat în locuință, Thomas Lister Jr a fost găsit mort.


"Moartea lui Thomas Lister Jr pare să se fi produs din cauze naturale, însă cauza exactă a morții va fi stabilită de medicul legist", a anunțat Biroul șerifului din Comitatul Los Angeles. Investigația în cazul morții lui Thomas Lister Jr este încă în desfășurare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5175 secunde