Acuzații dure la adresa lui Trump: "Este parțial răspunzător de atacul chimic din Siria"

212
Acuzații dure la adresa lui Trump:

Articole recomandate

Senatorul John McCain susține că "Trump este parțial răspunzător" de atacul chimic din Siria, de săptămâna trecută.

Acesta a amintit că secretarul de stat Rex Tillerson a tras un semnal de alarmă asupra faptului că orice intervenție ar putea spori conflictul din țară. John McCain a mai spus că nu este de acord cu poziția lui Rex Tillerson, care susține că SUA trebuie să se concentreze asupra ISIS înainte de a lua în calcul poziția și atitudinea lui al-Assad. Senatorul a subliniat că, în aceste momente, este imperios necesar ca America să dezvolte o strategie clară, atent concepută pentru intervenția siriană.

"Eu cred că Statele Unite ale Americii pot aborda ambele probleme în același timp. Avem capacitatea de a le face pe ambele", a spus McCain, citat de Huffington Post. El a mai adăugat că "lansarea atacului aerian de joi, împotriva Siriei, ca răspuns la atacul chimic, a fost un prim pas excelent".

Administrația Trump a părut divizată pe fondul evenimentelor din Siria. Secretarul de stat Rex Tillerson a afirmat că atacul aerian al SUA a fost un răspuns singular față de atacul chimic, dar nu semnifică o schimbare în politica americană. Însă ambasadorul american la ONU, Nikki Haley, a declarat că nu poate exista pace în Siria atâta timp cât al-Assad e la putere. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0979 secunde