Administraţia de Meteorologie din Ucraina prognozează o iarnă mai blândă decât de obicei

63
Administraţia de Meteorologie din Ucraina prognozează o iarnă mai blândă decât de obicei - meteoucraina-1666366663.jpg

Articole de la același autor

Administraţia de Meteorologie din Ucraina a prognozat o iarnă mai blândă decât de obicei în ţară, oferind o rază de speranţă locuitorilor care se confruntă cu întreruperi de electricitate în urma atacurilor ruseşti asupra instalaţiilor energetice, relatează Reuters.

Preşedintele Volodimir Zelenski a declarat în această săptămână că bombardamentele ruseşti lansate după 10 octombrie au distrus aproape o treime din centralele electrice din Ucraina, iar ţara se confruntă cu pene de curent în timp ce au loc lucrări pentru remedierea situaţiei.

Iernile pot fi lungi şi grele în Ucraina, însă Administraţia Naţională de Meteorologie a sugerat că temperaturile ar putea fi uşor mai ridicate decât media în această iarnă.

„Se aşteaptă ca temperatura medie pe timpul iernii să fie cu 1-2 grade (Celsius) mai mare decât de obicei, probabilitatea unor perioade lungi cu vreme foarte rece, cu o temperatură minimă de minus 25-30 de grade Celsius, este foarte scăzută în Ucraina”, a scris agenţia pe Facebook.

„Cel mai probabil va exista o răcire semnificativă pe termen scurt, care să dureze 1-5 zile, când temperatura minimă pe timpul nopţii va fi de minus 15-20 de grade Celsius”, a mai spus agenţia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7477 secunde