Adolescent de 14 ani, umilit în stil mafiot de colegii de clasă. CHINURILE la care a fost supus

1477
1
Adolescent de 14 ani, umilit în stil mafiot de colegii de clasă. CHINURILE la care a fost supus - scoala-1667918598.jpg
Poliţiştii argeşeni au deschis un dosar penal după ce o femeie a depus plângere în care reclama faptul că fiul ei, în vârstă de 14 ani, a fost bătut şi umilit de câţiva colegi de clasă şi de un adolescent cu doi ani mai mare, potrivit Realitatea



Fapta a avut loc în Piteşti, în timp ce băiatul se întorcea de la şcoală.

"În seara zilei de șapte noiembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi, de către mama unui minor de 14 ani, cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 18.00, de către mai multe persoane, în municipiului Piteşti, în timp ce se întorcea de la şcoală.


În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare, iar verificările continuă, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, stabilirea împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut şi luarea măsurilor legale”, informează, marţi, 8 noiembrie, Poliţia judeţeană Argeş.


Băiatul ar fi fost aşteptat, la ieşirea de la şcoală, de câţiva colegi de clasă care l-au condus într-un loc izolat, între nişte blocuri de locuinţe, unde îl aştepta un adolescent mai mare, în vârstă de 16 ani. Acolo, băiatul a fost bătut, umilit, obligat să îngenuncheze şi să le pupe mâinile agresorilor. 


Comentează știrea

CasaDeCorectie
8 noiembrie 2022
băiatul a fost bătut, umilit, obligat să îngenuncheze şi să le pupe mâinile agresorilor

Sergiu acolo, la Costel. Ziar aici, copii limbaj cu servetelul murdar pina sus de tot, ca stiti cum e cu moralitatea la "să îngenuncheze şi să le pupe" [mainile][cite 1deget de fiecare pina la mizeria de negritura]. Da e mai mult, ca la [grup] rapid la [familie] pe tot [arborele]. Pai de unde la invataura ? (acolo direct cu Costel, temnita). Spunem cum trebuie ca nu-i de minunatie e [RealitateDeRomania], statistica descoperita-ascunsa, etc .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6981 secunde