Adversarul Kremlinului, reținut după noi percheziții

120
Adversarul Kremlinului, reținut după noi percheziții - 12-1577358910.jpg

Articole recomandate

Principalul opozant al Kremlinului, Aleksei Navalnîi, a fost reținut joi după o serie de noi percheziții desfășurate la sediul organizației împotriva corupției condusă de acesta, informează AFP și Reuters, citate de Agerpres.

"Aleksei a fost reținut prin forță și dus de acolo. Nu a opus rezistență. Avocații se află încă la FBK, unde este în desfășurare o percheziție", a scris pe Twitter purtătoarea sa de cuvânt, Kira Iarmîș.

Cu puțin timp înainte, opozantul rus difuzase o înregistrare video în care se putea vedea cum ușa de la sediul organizației sale, Fundația luptei împotriva corupției (FBK), fusese deschisă forțat cu ajutorul unui fierăstrău electric.

La scurt timp după reținere, Navalnîi a fost eliberat, potrivit purtătoarei de cuvânt.

Principalul opozant al Kremlinului, Alexei Navalnîi, a acuzat miercuri autoritățile că i-au "răpit" unul dintre colaboratori, care a fost arestat după o percheziție și a fost trimis imediat în Arctica, pentru satisfacerea stagiului militar.

"Au spart ușa lui Ruslan Șaveddinov, l-au răpit, l-au pus imediat într-un avion și l-au trimis undeva în Arhangelsk", a scris marți Navalnîi pe Twitter, însoțit de o înregistrare video care arată un tânăr băgat într-un microbuz, noaptea, într-un peisaj înzăpezit și însoțit de bărbați în uniformă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Iulie 2017
Stire din Actual : Începe summitul G20, la Hamburg
Pagina a fost generata in 1.8947 secunde