Aeroport închis două zile. Traficul aerian, dat peste cap

137
1
Aeroport închis două zile. Traficul aerian, dat peste cap - trafic-1446629257.jpg

Articole recomandate

Aeroportul internațional din Bali a fost închis până joi, după ce un vulcan a erupt și a împrăștiat nori puternici și a dus la anularea a peste 100 de zboruri de pe cea mai cunsocută insulă din Indonezia, scrie SBS.com.

Aeroportul Ngurah Rai din Denpasar a fost închis de marți până joi din cauza norilor provocați de erupția vulcanică, fapt ce ar fi perturbat siguranța aeriană.

Vulcanul care a erupt se numește Mount Rinjani, este un vulcan activ înalt de 3.700 de metri și se află pe insula Lombok, în imediata apropiere a insulei Bali.

Aeroportul va rămâne închis până joi la ora 8.45, iar în total 106 zboruri au fost anulate miercuri, dintre care 59 de zboruri internaționale.

Un oficial al aeroportului a declarat că vântul împinge norii de cenușă vulcanică spre Bali, atfel încât cerul din jurul aeroportului a fost acoperit, ceea ce duce către o perturbare a siguranței zborurilor, dar în momentul de față situația este stabilă, a spus oficialul.

Un alt vulcan a erupt în luna iulie, iar aeroportul a fost închis în plin sezon, mii de turiști fiind blocați în aeroport.

Muntele Rinjani este unul dintre cei 129 de vulcani activi ai arhipelagului situat în "Cercul de Foc al Pacificului", cea mai intensă zonă vulcanică de pe Terra, concentrând 62% din vulcanii activi ai planetei, precizează sursa citată.

Comentează știrea

Loredana
4 noiembrie 2015
Muncă la domiciliu

Ofertă serioasă de lucru la domiciliu Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -răbdare -cunoștințe minime PC -seriozitate -perseverență -atenție la detalii Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail. Veți trece mai întâi prin instruire apoi dacă doriți, o să începeți să lucrați. Important! Lăsați mesaj cu textul " INFO" doar pe e-mail! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Când doriți mai multe informații, contactați unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de e-mail: [email protected] Oferim și solicităm seriozitate!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Septembrie 2014
Stire din Actual : Stare de urgență după ce un vulcan a erupt
Pagina a fost generata in 0.4906 secunde