Aeroportul din Amsterdam a fost parțial evacuat după o alertă cu bombă

160
1
Aeroportul din Amsterdam a fost parțial evacuat după o alertă cu bombă - schiphol-1460528449.jpg
Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost evacuat parțial marți seară în urma unei alerte cu bombă, iar o persoană a fost arestată, a informat o purtătoare de cuvânt a aeroportului, citată de AFP, informează Agerpres.

"Poliția a evacuat o partea a aeroportului, precum și hotelul Sheraton din vecinătate, iar o persoană a fost arestată", a declarat purtătoarea de cuvânt Danielle Timmer, care a susținut că nu are alte informații.

Imagini transmise la posturile de televiziune au arătat membri ai poliției militare puternic înarmați patrulând în jurul aeroportului care a ridicat nivelul de securitate după atentatele comise la Bruxelles pe 22 martie.

La ora 21.45 (19.45 GMT), un individ a fost arestat în zona din fața intrării principale a aeroportului", a declarat un purtător de cuvânt al poliției militare, Alfred Ellwanger.

"Echipa de deminare este la fața locului și controlează bagajele bărbatului", a mai spus el.

Niciun zbor nu a fost afectat, a adăugat Alfred Ellwanger, iar trenurile circulă normal la gara care leagă aeroportul de restul țării.

Deocamdată, nu se cunoaște numărul exact al persoanelor evacuate atunci când poliția militară a înconjurat zona, dar, a adăugat purtătorul de cuvânt, la această oră mai sunt doar câteva plecări și sosiri.

Schiphol, aflat în vecinătatea capitalei olandeze Amsterdam, este unul dintre cele mai frecventate aeroporturi din Europa cu aproximativ 50 de milioane de pasageri anual.

Comentează știrea

ismailviabrussel
13 aprilie 2016
wow biz

Falsa pentru o minciuna lumea intra an panica pai cu astia ISS jihadisti nu e de jucat cand pune bomba pai bomba e legata cu ea antre picioare asa ca sa nu ne mai miram ne vor astepta si alte suprize raul nil facem noi adica OAMENI !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1981 secunde