Afganistan: Cel puțin 36 de morți și sute de răniți în atentatele comise într-o singură zi în Kabul

71
Afganistan: Cel puțin 36 de morți și sute de răniți în atentatele comise într-o singură zi în Kabul - afganistan-1439033331.jpg

Articole recomandate

Mai multe atentate au fost comise într-o singură zi în Kabul, cel puțin 36 de persoane fiind ucise și alte câteva sute rănite, informează AFP, citată de Agerpres.

Un prim atac a avut loc în noaptea de joi spre vineri întro zonă rezidențială, 15 persoane fiind ucise. Un al doilea atac a avut loc vineri seara, în acesta fiind uciși 20 de cadeți ai poliției afgane. Rebelii talibani nu au revendicat primul atac, dar și-au atribuit responsabilitatea pentru cel de-al doilea.

Peste câteva ore, insurgenții au lansat un atac împotriva Camp Integrity, o bază situată în apropiere de aeroportul din Kabul unde sunt staționate forțe speciale americane. Un soldat NATO a fost ucis. Naționalitatea lui nu a fost dată publicității.

Acesta este primul val de atacuri din Kabul de la numirea mollahului Mansour în fruntea talibanilor, după ce a fost anunțat decesul mollahului Omar, liderul istoric al rebelilor islamiști.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7659 secunde