AFIȘELE cu Hitler care au ȘOCAT America

379
AFIȘELE cu Hitler care au ȘOCAT America - 61517551-1400663616.jpg

Articole recomandate

Anunțuri publicitare care denunță "ura islamică față de evrei", în care este folosită imaginea lui Adolf Hitler, erau afișate marți pe autobuze, la Washington, fără ca autoritățile în domeniul transporturilor din capitala americană să le poată interzice, relatează AFP.

În afișe, prezente pe aproximativ 20 de autobuze, apare o fotografie a dictatorului nazist în timp ce discută cu "aliatul său credincios", afirmă afișele, Hadj Amin al-Husseini, marele muftiu al Ierusalimului, în al Doilea Război Mondial.

"Ura islamică față de evrei este în Coran. Două treimi din totalul ajutoarelor americane merge către țări islamice. Opriți rasismul. Opriți ajutorarea țărilor islamice", se poate citi în mesajul publicitar.

Sloganurile sunt însoțite de un mesaj cu litere scrise mic, impus de către autoritățile în domeniul transporturilor, potrivit căruia publicitatea este plătită și nu reflectă punctul lor de vedere.

Afișele, care vor continua să se afle în circulație până la jumătatea lui mai, au fost comandate de către organizația American Freedom Defense Initiative (AFDI), care intenționează să "conștientizeze ravagiile ideologiei supremației islamice", potrivit site-ului organizației.



"Nu putem refuza publicitate pe baza conținutului", a declarat o purtătoare de cuvânt a serviciilor de transport din oraș pentru AFP, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5772 secunde