Află cine este consilierul de campanie al lui Gigi Becali!

273
1
Află cine este consilierul de campanie al lui Gigi Becali! - ab0367725d4b1e72108c21f6fc54a12c-1350639053.jpg

Gigi Becali și l-a luat consilier de campanie pe Dumitru Samson, fiul vitreg al ministrului Apărării, Corneliu Dobrițoiu, cu care va face tandem în sectorul 6, Becali candidând la Cameră iar Dobrițoiu la Senat, informează realitatea.net.

În prezent, Samson este anchetat de procurori în dosarul referendumului.

Direcția Națională Anticorupție - Serviciul Teritorial Cluj, susține că Teodor Atanasiu, președinte al organizației PNL Alba, în înțelegere cu Dumitru Samson, a inițiat o acțiune pentru mobilizarea electoratului din Transilvania și Banat la referendumul din data de 29 iulie 2012 prin sensibilizarea acestuia cu recompense în bani și alte foloase materiale, informează aceeași sursă.




Comentează știrea

Ianis
19 octombrie 2012
GiGi Becali machidonul numarul 1 din Romania

O palma data machidonilor din PD`l . Acest Gigi Becali va bate la cur. Chirule invatza de la Gigi , nu mai fi lipsit de coloana vartebrala, lasa mangla Pd`lista. Vremea Pd`lului a apus si o data cu ea si a noi formatiuni ARD ( marea intelectulitate ). Mult respect domnului Becali si o palma data machidonilor din C`tza si din tot partidul mincinos PD`l. Bravo nea. Gigi. Mandru ca sunt aroman - arman - machidon. S'baneadza armanamea

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : PNL s-a aliat cu Gigi Becali
Pagina a fost generata in 0.728 secunde