Agenții FBI au mandat să-i verifice mailurile lui Hilllary Clinton

107
Agenții FBI au mandat să-i verifice mailurile lui Hilllary Clinton - fbimandatclinton-1477920995.jpg
Agenții Biroului Federal de Investigații (FBI) au obținut un mandat care le permite să examineze mesajele din corespondența electronică privată a candidatei democrate la președinția Statelor Unite, Hillary Clinton, date recent publicității, informează Reuters. Anunțul vine după ce politicianul democrat Harry Reid i-a trimis azi o scrisoare directorului FBI James Comey în care l-a acuzat că a încălcat legea și că a încercat să îi dea o lovitură electorală lui Clinton când a dispus redeschiderea anchetei în cazul e-mailurilor.

Mandatul le va folosi agenților pentru a determina dacă ele sunt sau nu rele-vante în ancheta cu privire la serverul folosit de Hillary Clinton, în timp ce era șefa diplomației americane, pentru corespondența secretizată.

Distanța în sondaje între candidata democrată și rivalul său republican Donald Trump se redusese duminică, în contextul anunțării de către directorul FBI a redeschiderii dosarului corespondenței electronice a fostului secretar de stat, relatează AFP.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0645 secunde