Agenții ruși cred că Vladimir Putin este bolnav în fază terminală

110
Agenții ruși cred că Vladimir Putin este bolnav în fază terminală - putinbolnav-1652621692.jpg

Articole de la același autor

De câțiva ani se fac speculații cu privire la starea de sănătate a președintelui rus Vladimir Putin, însă ele s-au intensificat odată cu invazia din Ucraina.

Acum, revista New Lines spune că a obținut o înregistrare audio cu un oligarh apropiat de Kremlin care spune că președintele rus este bolnav de cancer de sânge, fără să spună, însă, despre ce tip de cancer este vorba, potrivit Sky News.

De asemenea, se mai spune că o notă internă top-secret a fost trimisă de la sediul central FSB, agenția de securitate internă din Rusia, către toți directorii regionali.


Christo Grozev, șeful departamentului de investigații de la Bellingcat, un site care se bucură de încredere, a declarat: „Raportul i-a instruit pe șefii regionali să nu aibă încredere în zvonurile despre starea de sănătate a președintelui, că acesta ar fi în fază terminală”.

De asemenea, a fost analizată și fizionomia mult schimbată în ultima vreme, cu fața semnificativ mai umflată, sugerându-se că acesta ar fi efectul unui anumit medicament.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5709 secunde