Air Serbia întrerupe zborurile pe ruta Belgrad - Budapesta

131
1
Air Serbia întrerupe zborurile pe ruta Belgrad - Budapesta - airserbia-1436200298.jpg

Articole recomandate

Air Serbia își întrerupe zborurile pe ruta Belgrad - Budapesta începând din 25 octombrie, eliminând legătura directă dintre capitalele celor două țări, a anunțat compania sârbă cu capital majoritar de stat, potrivit Realitatea.net.


Compania aeriană națională sârbă a început să opereze zboruri între Belgrad și Budapesta în martie 2014.

Potrivit unor surse din cadrul industriei, citate luni de portalul Airportal.hu, Air Serbia ar fi luat această decizie din cauza cererii scăzute.

Guvernul Serbiei a denunțat, la sfârșitul lui iunie, insistența Ungariei de a construi un gard la frontiera comună, cerând Uniunii Europene (UE) să intervină de uregnță pentru a a opri construirea unui "nou Zid al Berlinului".

Ignorând apelurile internaționale, Guvernul Viktor Orban a anunțat că intenționează să pună în aplicare un plan de construire a unui gard la frontiera dintre Ungaria și Serbia, de 175 de kilometri lungime și patru metri înălțime, pentru a opri imigranți clandestini.



Comentează știrea

Vio
6 iulie 2015
Superoferta cu castiguri imediate!

Superoferta cu castiguri imediate! Iata in sfarsit o oferta noua, interesanta si profitabila prin care aveti posibilitatea reala de a castiga bani simplu, fara recrutari de oameni, fara batai de cap. Pur si simplu functioneaza! Va asteptam sa cereti mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3856 secunde