Alegeri prezidenţiale în Muntenegru. Milo Djukanovic şi Jakov Milatovic se vor confrunta în turul doi

201
Alegeri prezidenţiale în Muntenegru. Milo Djukanovic şi Jakov Milatovic se vor confrunta în turul doi - 1-1679295951.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele în exerciţiu, Milo Djukanovic, se va confrunta cu un tânăr economist pro-european, Jakov Milatovic, în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din Muntenegru, potrivit rezultatelor unui sondaj la ieşirea din secţiile de votare date publicităţii duminică seara, după încheierea primului tur de scrutin, transmite agenţia AFP, consultată de Agerpres.

Milo Djukanovic este creditat cu 35% din voturi faţă de 29% cât ar fi obţinut Jakov Milatovic, potrivit acestui sondaj realizat de ONG-ul CeMI, responsabil cu observarea desfăşurării alegerilor.

Al doilea tur de scrutin va avea loc pe 2 aprilie.

Aceste alegeri se desfăşoară după luni de blocaj. Două guverne au fost răsturnate printr-o moţiune de cenzură de la alegerile legislative din 2020, ultima dată în august, iar cabinetul în vigoare gestionează afacerile curente.

Djukanovic a dizolvat parlamentul cu câteva zile înaintea alegerilor prezidenţiale şi a convocat alegeri parlamentare anticipate pe 11 iunie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3967 secunde