Alegeri primare democrate în SUA. Warren și Biden, pe primele locuri în sondaje

212
Alegeri primare democrate în SUA. Warren și Biden, pe primele locuri în sondaje - alegeri-1572032641.jpg

Articole recomandate

Senatoarea progresistă Elizabeth Warren se află în fruntea cursei democrate pentru alegerile prezidențiale din 2020, consolidându-și avansul asupra fostului vicepreședinte american Joe Biden, potrivit unui nou sondaj publicat, joi, de Universitatea americană Quinnipiac, relatează AFP. 


Elizabeth Warren, în vârstă de 70 de ani, care conduce o campanie marcată de stânga, este creditată cu 28% din intențiile de vot în rândul democraților și ale susținătorilor acestora, în fața lui Joe Biden, 76 de ani, creditat cu 21%. 


Potrivit sondajului Quinnipiac, senatorul de Vermont, Bernie Sanders, care a fost spitalizat la începutul acestei luni după o criză cardiacă, este creditat cu 15%, în fața primarului micului oraș South Bend, în Indiana, Pete Buttigieg, creditat cu 10%. 
Senatoarea de California Kamala Harris este creditată cu 5%, în timp ce rivala sa din Minnesota Amy Klobuchar întrunește 3%. 
Potrivit RealClearPolitics, care face o compilație de zeci de date, Joe Biden rămâne în frunte la nivel național (27,2%), fiind urmat de Elizabeth Warren (21,8%). 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Octombrie 2019
Stire din Actual : "Nu negociem cu teroriștii!"
Pagina a fost generata in 0.4576 secunde