ALEGERI SUA 2018: Un proxenet mort de o lună a fost ales cu 60% dintre voturi. Cum a fost posibil

231
ALEGERI SUA 2018: Un proxenet mort de o lună a fost ales cu 60% dintre voturi. Cum a fost posibil - sa3170783600-1541600764.jpg

Articole recomandate

Proprietarul unui bordel din statul american Nevada, mort la jumătatea lunii octombrie, a fost ales în congresul local al statului. El a fost desemnat candidat al Partidului Republican.

Deși a murit în timpul campaniei electorale, Dennis Hof (72 de ani) a primit peste 60% dintre voturi, scrie libertatea.ro.

Trupul lui Hof a fost descoperit pe 16 octombrie într-unul dintre bordelurile sale. În același bordel a fost descoperit inconștient și jucătorul de baschet Lamar Odom, în urma unei supradoze de droguri, potrivit Metro.

Bărbatul nu a consumat, înainte de moarte, alcool sau droguri, iar starea lui de sănătate era bună, potrivit consultantului său de campanie. Însă, poliția a cerut o autopsie pentru a stabili cauza decesului.

Cu o zi înainte de a fi găsit decedat, Hof și-a sărbătorit ziua de naștere alături de mai multe celebrități din industria filmelor pentru adulți.

După ce au aflat despre moartea republicanului, autoritățile electorale au anunțat că nu mai au timp să schimbe buletinele de vot care au fost imprimate și trimise prin poștă. Oficialii au trimis însă înștiințări că Dennis Hof a murit, însă asta nu i-a împiedicat pe alegători să îl voteze, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4392 secunde