Alertă cu bombă la bordul unui avion care a decolat spre Moscova

279
Alertă cu bombă la bordul unui avion care a decolat spre Moscova - avion-1647278094.jpg

Articole de la același autor

Alertă la bordul unui avion de pasageri care a decolat de la Belgrad, cu destinația Moscova, după ce print-un e-mail s-a anunțat că la bord s-ar afla om bombă. Aeronava a revent în capitala Serbiei. Potrivit publicației sârbești care a dat informația, mesajul ar fi fost trimis din Ucrainei, ca urmare a faptului că Serbia se află printre statele care nu s-au aliniat sancțiunilor împotriva Moscovei. 


Potrivit Realitatea.net zborul JU 652D al companiei Air Serbia a decolat din Belgrad luni după-amiază, cu destinața Moscova, a relatat ziarul belgrădean Vecernje Novosti, citat de agenţia TASS, anunță Agerpres.. Când se afla deasupra Ungariei, echipajul Potrivit serviciului Flightradar24, aparatul s-a întors spre Belgrad când se afla deasupra Ungariei.

Publicaţia aminteşte că un semnal similar a fost primit la 11 martie. Atunci avionul a fost întors, dar mesajul s-a dovedit a fi fals. Potrivit ziarului, mesajul fals că avionul era minat a fost trimis de pe teritoriul Ucrainei. Publicaţia îl numeşte "un război special împotriva companiei de stat Air Serbia".

La rândul său, agenţia de presă Tanjug a relatat că în avionul care se întoarce la Belgrad se află 125 de pasageri şi membri ai echipajului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3762 secunde