Alertă cu bombă la bordul unui avion, deasupra Elveției

167
Alertă cu bombă  la bordul unui avion, deasupra Elveției - alertacubombadeasupraelvetiei-1467724498.jpg

Articole recomandate

O alertă cu bombă a fost anunțată, ieri, la bordul unui avion de pasageri al companiei israeliene El Al, în momentul în care aeronava survola Elveția, potrivit Skyguide, compania care monitorizează spațiul aerian elvețian, transmite DPA.

Două avioane ale Forțelor Aeriene Elvețiene s-au ridicat de la sol pentru a însoți avionul de tip Boeing 747 și pentru a stabili contact vizual cu pilotul, a declarat, pentru DPA, purtătorul de cuvânt al Skyguide, Vladi Barrosa. Între timp, avionul a ieșit din spațiul aerian elvețian și a intrat în cel al Germaniei.

"Am primit un mesaj anonim, iar avionul își continuă drumul către Aeroportul Ben-Gurion (din Tel Aviv), conform programului de zbor", declara, pentru DPA, o purtătoare de cuvânt a companiei El Al, care a adăugat că aeronava urma să aterizeze la Tel Aviv la ora locală 12.40 (09.40 GMT).

Cel mai probabil, alarma a fost dată de piloți, a spus Barrosa, care nu a oferit și alte detalii. Avionul efectua o cursă pe ruta New York - Tel Aviv. Agenția de presă DPA nu face alte precizări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3518 secunde