Alertă nucleară în Ucraina!

2267
1
Alertă nucleară în Ucraina! - radioactive4-1393166396.jpg

Articole recomandate

O situație care poate scăpa de sub control, cu grave consecințe planetare, se întâmplă acum în Ucraina. Depozitele cu arme nucelare nu mai sunt păzite. Este anunțul făcut ieri în Parlamentul de la Kiev.


Situația a survenit din cauză că șefii filialelor regionale ale Serviciului Ucrainean de Securitate au dezertat, fără a lăsa pe nimeni să le preia responsabilitățile, scrie romanialibera.ro. 


"SBU nu are comandant, nu are adjuncți de comandanți. Șefii și adjuncții lor au dezertat și și-au închis telefoanele", a declarat Valentin Nalivaicenko, care asigură legătura cu Securitatea, relatează Russia Today în ediția electronică. De asemenea, Agenția "nu are comunicații, nu are conducere, nu are planuri pentru apărarea depozitelor nucleare, Centralei Hidroelectrice de pe Nipru, nu are nimic", a subliniat el.Nalivaicenko l-a îndemnat pe președintele Parlamentului să "prezinte candidaturi în vederea încredințării securității" Ucrainei, completează realitatea.net.


Comentează știrea

10x20m Event Tent For Sale
16 martie 2015
10x20m Event Tent For Sale

I can assure you that should the occasion arise I would be more than willing to use your services again. 10x20m Event Tent For Sale http://www.eventtentsforsales.com/10x20m-event-tent-sale.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5709 secunde