Alertă pe Aeroportul din Lisabona: Patru suspecți veniți din Algeria au fost arestați

130
Alertă pe Aeroportul din Lisabona: Patru suspecți veniți din Algeria au fost arestați - lisbonairport75498800-1469950064.jpg

Articole recomandate

Traficul pe Aeroportul din Lisabona a fost întrerupt timp de jumătate de oră sâmbătă seară din cauza prezenței pe una din piste a patru suspecți străini care au fost arestați de către poliție, au precizat pentru AFP autoritățile portugheze.

Suspecții — patru algerieni, conform presei locale — au ieșit printr-o ușă de serviciu după aterizarea avionului lor care venea de la Alger și s-au deplasat, din motive necunoscute, pe una din pistele aeroportului.

"Nu avem indicii care să ducă spre un posibil act de terorism", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliției portugheze, care a lăsat de înțeles că ar f fost vorba mai degrabă de o tentativă de imigrație ilegală.

Unul dintre cei patru suspecți avea răni ușoare care nu ar avea legătură cu intervenția poliției, a precizat el. Persoanele reținute vor fi prezentate luni unui judecător, a adăugat el.

Incidentul survine într-un context extrem de tensionat în Europa după o serie de atentate jihadiste.

Măsuri de securitate suplimentare au fost astfel luate sâmbătă dimineață pe Aeroportul Amsterdam-Schiphol după ce autoritățile olandeze au primit "o informație în legătură cu aeroportul".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5024 secunde