Alexei Navalnîi, declarat „vinovat” de către justiția rusă, după ce procurorii au cerut o condamnare de până la 13 ani

140
Alexei Navalnîi, declarat „vinovat” de către justiția rusă, după ce procurorii au cerut o condamnare de până la 13 ani - skynewsalexeinavalnymoscow571485-1647944192.jpg
Disidentul rus Alexei Navalnîi a fost declarat „vinovat” de fraudă pe scară largă de către un tribunal rus. Opozantul rus a fost judecat în timp ce era deja încarcerat pentru alte condamnări, pe care el le respinge și care sunt considerate de lumea occidentală drept acțiuni politice ce au în spate influența Kremlinului.

Decizia vine după ce procuratura din Rusia a cerut săptămâna trecută ca opozantul rus Alexei Navalnîi să fie condamnat la încă 13 ani de închisoare, sub acuzația de fraudă și ultraj la adresa instanței.

Conform Reuters, procurorii ruși încearcă acum să-l mute pe Navalnîi într-o închisoare de maximă securitate pentru a ispăși cei 13 ani, sub acuzația de fraudă și sfidarea instanței.

Navalnîi execută deja o pedeapsă de doi ani şi jumătate de închisoare, într-un lagăr penitenciar de la est de Moscova, pentru încălcarea condiţiilor de eliberare condiţionată, după ce s-a tratat în Germania în urma unei otrăviri cu agent neurotoxic Noviciok, pusă pe seama serviciilor secrete ruse.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8337 secunde