Alexei Navalnîi își mobilizează fanii după ce i-au fost închise site-urile înainte de alegeri

123
Alexei Navalnîi își mobilizează fanii după ce i-au fost închise site-urile înainte de alegeri - navalnii-1627566578.jpg

Articole de la același autor

Alexei Navalnîi își îndeamnă, din închisoare, suporterii să se mobilizeze înaintea alegerilor parlamentare din toamnă, după ce autoritățile au închis zeci de site-uri care au legătură cu opozantul rus.

Apropiații lui Navalnîi se așteaptă ca autoritățile să ia în colimator și site-ul dedicat votului Smart Voting, o strategie prin care sunt sprijiniți candidații cel mai bine plasați în sondaje pentru a-i învinge la alegeri pe politicienii susținuți de Kremlin. Această tactică a făcut ca partidul de guvernământ Rusia Unită să piardă o serie de locuri la alegerile locale recente, scrie The Moscow Times.

Într-un mesaj transmis din închisoare, Navalnîi și-a îndemnat suporterii să descarce aplicația Smart Voting, care le oferă și conținutul site-ului său, blocat luni de autorități.

„Ce experiment interesant”, a spus Navalnîi, referindu-se la blocarea site-urilor de către Serviciul rus pentru Supravegherea Telecomunicaţiilor, Tehnologie Informaţională şi Mass-Media (Roskomnadzor).

„Hai să participăm cu toții și să le tragem o mamă de bătaie Rusiei Unite, Kremlinului și Roskomnadzor-ului”.

„Știți cum se spune, poți să scuipi pe oameni, dar ce te faci dacă toți oamenii scuipă pe tine?”, a mai transmis el pe conturile sale de pe rețelele sociale, care sunt administrate de echipa sa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4831 secunde