Ali Khamenei a lansat un apel la unitate națională

280
Ali Khamenei a lansat un apel la unitate națională - alikhamenei-1579295070.jpg

Articole recomandate

Liderul suprem iranian, Ali Khamenei, a lansat un apel la unitate națională, în prima sa predică de vineri rostită în ultimii opt ani, în urma protestelor izbucnite după ce autoritățile militare au recunoscut doborârea din greșeală a unui avion de pasageri ucrainean, în timpul unei confruntări cu SUA, ayatollahul mai afirmând că sancțiunile impuse de Washington nu vor face Iranul să cedeze, conform Agerpres.


Ayatollahul Ali Khamenei i-a chemat pe iranieni să se prezintă în număr mare la vot în alegerile legislative care vor avea loc în februarie. Mii de credincioși s-au adunat într-o mare sală de rugăciune din centrul Teheranului, precum și pe străzile și în zona din jurul clădirii, strigând "Moarte Americii".


În prima sa predică de vineri din ultimii opt ani, într-un moment în care regimul de la Teheran este supus presiunilor interne și externe, Khamenei a mai spus că ar trebui luate măsuri pentru prevenirea unor incidente precum doborârea "tragică" a avionului companiei Ukraine International Airlines, la 11 ianuarie, în care au murit 176 de oameni.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4963 secunde