Michael Douglas, la CNN:

"Am auzit doar limba română când mă plimbam pe lângă șantierele din Londra!"

312

Articole recomandate

Actorul Michael Douglas a afirmat, în cadrul unui interviu acordat CNN pe tema migrației, că în timpul unei plimbări prin Londra a trecut pe lângă multe clădiri aflate în construcție, în care a auzit vorbindu-se doar în limba română.

Starul hollywoodian se consideră la rândul său imigrant. Bunicii săi "erau evrei ruși din Bielorusia, care au ajuns în Statele Unite în 1914", a spus Douglas.

"Mă plimbam prin Londra ieri dimineață, erau șantiere de construcții ici și colo, am auzit vorbindu-se doar în limba română. Există mulți imigranți care fac munci pe care mulți dintre cetățenii unei țări aleg să nu le facă. Aceasta este o chestiune la care tatăl meu ține foarte mult, pentru că îi aduce aminte de propriile lui rădăcini. Avem tendința de a uita că noi, cei de aici, din Statele Unite, suntem cu toții imigranți", a mai spus Michael Douglas.

De asemenea, tatăl acestuia, Kirk Douglas, care va împlini vârsta de 100 de ani în luna decembrie, a publicat recent un op-ed în The Huffington Post, în care a spus că nu mai recunoaște America din tinerețea lui, care primea imigranți, în contextul în care imigranții au fost cu adevărat "demonizați" în actuala campanie electorală americană. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9911 secunde