"Am făcut o prostie, nu am știut că va muri"

328
2

Articole recomandate

Bărbatul arestat în ancheta privind uciderea româncei la Florența susține că nu a vrut să o omoare, el fiind suspectat în alte nouă cazuri de agresiuni sexuale care nu s-au soldat cu moartea victimelor, scrie site-ul de știri UnioneSarda.it.

În momentul în care a fost luat de anchetatori din casa părinților lui, mama suspectului l-a întrebat: "Dar ce se întâmplă? Tu ești monstrul căutat" de autorități?

Bărbatul a răspuns: "Da, da, eu am făcut o prostie, nu am știut că va muri". În fața anchetatorilor, bărbatul a susținut această ipoteză.

Românca omorâtă la Florența este, aparent, victima unui joc erotic pentru care clientul a plătit 30 de euro, presupusul autor al crimei, bărbatul arestat vineri, fiind suspectat în alte nouă cazuri de agresiuni sexuale și acte de tortură, scrie publicația Il Libero Quotidiano.

Instalatorul Riccardo Viti, arestat vineri în cazul uciderii Andreei Cristina Zamfir, a recunoscut crima și a explicat că frecventează prostituate din anul 2005, plătind 100 de euro pentru jocuri erotice. Din cauza faptului că este șomer, bărbatul a spus că în ultima vreme le plătea prostituatelor 30 de euro, scrie Mediafax.

Comentează știrea

Related Site
13 mai 2014
Related Site

e smoker Stiri Actual : "Am făcut o prostie, nu am știut că va muri" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Related Site http://zsienergy.com/e-liquid/e-cigarette-dangers-volcano-ecig-1295.html

Read the Full Posting
29 mai 2014
Read the Full Posting

electronic cigarette kit Stiri Actual : "Am făcut o prostie, nu am știut că va muri" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Read the Full Posting http://stacymatlock.com/dekang-e-liquid/cigarette-realm-through-ecigarettes-reviews.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8937 secunde