Ambasadorul Rusiei în Libia l-a făcut pe Medvedev "trădător"

739
Ambasadorul Rusiei în Libia l-a făcut pe Medvedev
Fostul ambasador al Rusiei în Libia, Vladimir Cea-mov, se întoarce la Moscova după ce a fost demis prin decret prezidențial semnat cu doar câteva ore înainte de votarea rezoluției Consiliului de Securitate al ONU privind situația din Libia.
Ambasadorul a fost demis după ce, într-o telegramă adresată președintelui rus Dmitri Medvedev, l-ar fi numit pe acesta "trădător", scrie presa rusă.
Fostul ambasador al Rusiei în Libia, Vladimir Ceamov, se întoarce la Moscova după ce a fost demis prin decret prezidențial semnat cu doar câteva ore înainte de votarea rezoluției Consiliului de Securitate al ONU privind situația din Libia.
Potrivit mai multor publicații ruse, motivul demisiei sale a fost faptul că acesta l-ar fi numit "trădător" pe președintele rus Dmitri Medvedev, relatează UNIMEDIA, citând portalul rus NR2. Conform versiunii oficiale, Ceamov "reprezenta distorsionat interesele Rusiei în conflictul libian".
Diplomatul rus dezminte însă informațiile că ar fi trimis o "scrisoare de protest" autorităților ruse în urma situației din Libia, potrivit RIA Novosti.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.186 secunde