Amenințări, din cauza unei înotătoare. "Ăsta nu e un motiv ca Erdogan să aibă neînțelegeri cu Federația Rusă"

473
Amenințări, din cauza unei înotătoare.

Articole de la același autor

Parlamentarul rus Vitaly Milonov îi cere lui Recep Erdogan, președintele Turciei, să o trimită la închisoare pe înotătoarea Viktoriya Zeynep Guneş (23 de ani), după ce sportiva s-a pozat călcând pe un steag al Rusiei.


Viktoriya Zeynep Guneş este o înotătoare născută în Ucraina, la Poltava. În prima parte a carierei a reprezentat Federația de la Kiev, câștigând mai multe titluri europene în probele destinare juniorilor. Din 2015, ea reprezintă Turcia.


Sportiva a postat pe Instagram o imagine în care calcă pe un steag al Rusiei, iar lucrurile au degenerat.


„Nu cred că Erdogan îi va încuraja pe cei care vor să provoace un nou conflict între Rusia și Turcia. Ăsta nu e un motiv ca Erdogan să aibă neînțelegeri cu Federația Rusă. Sper ca această sportivă să fie pedepsită, chiar trimisă la închisoare, iar alții să audă povestea ei. Mi se pare că această înotătoare din Turcia, cu un trecut dubios, nu se va întâlni curând cu sportivii noștri în competiții. Mi s-a spus că e semi-profesionistă. Chiar îmi doresc ca autoritățile din Turcia să ia măsurile cuvenite”, a spus Vitaly Milonov, potrivit rușilor de la Sport24.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5908 secunde