Anamaria Prodan a dat încă o lovitură în afaceri: Și-a deschis sală de fitness în București

181
Anamaria Prodan a dat încă o lovitură în afaceri: Și-a deschis sală de fitness în București - ana-1653054317.jpg

Articole de la același autor

La 49 de ani, Anamaria Prodan radiază! Sexy impresara, foarte atentă cu imaginea sa, a făcut o ședință foto incendiară în sala de fitness pe care a deschis-o în Capitală - Columbia Fitness. O afacere roditoare, care ajunge până în Chișinău. Iată secretul formei sale fizice de-a dreptul de in-vi-di-at!, potrivit Realitatea.net


Anamaria Prodan se află într-o formă fizică de invidiat! La 49 de ani, Anamaria este una dintre cele mai frumoase femei din România.

Cu o siluetă atent lucrată la sală, impresara face furori pe rețelele de socializare unde pozează atât ca femeie de afaceri, cât și în ipostaze sexy, în care își dezvăluie feminitatea. 


"Disciplina minții este sportul", a scris sexy impresara, în dreptul fotografiilor care au aruncat internetul în aer! Așa cum era de așteotat, mii de oameni i-au apreciat fotografiile. 


Anamaria Prodan și-a deschis, de curând, o sală de fitness în Capitală - Columbia Fitness. Sala este un concept nou, creat și pentru părinții care nu au cine să-și lase copiii și sunt nevoiți să-i ia cu ei la sală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5402 secunde