Anamaria Prodan, mesaj de ultim moment pentru Reghecampf: ÔÇ×Mi-a╚Ö dori foarte tare pentru el s─â se trezeasc─â!"

212
Anamaria Prodan, mesaj de ultim moment pentru Reghecampf:  ÔÇ×Mi-a╚Ö dori foarte tare pentru el s─â se trezeasc─â!
Impresara ├«nc─â sper─â ca fostul s─âu so╚Ť s─â ├«╚Öi dea seama de gre╚Öeala comis─â ├«n momentul ├«n care a decis s─â rup─â c─âsnicia pentru Corina Caciuc!


Actualul antrenor al celor de la CSU Craiova a decis ├«n urm─â cu pu╚Ťin─â vreme s─â divor╚Ťeze de femeia al─âturi de care ╚Öi-a petrecut o bun─â perioad─â a vie╚Ťii sale, din cauza rela╚Ťiei sale cu Corina Caciuc!

Lauren╚Ťiu Reghecampf a surprins pe toat─â lumea cu hot─âr├órea sa, iar vestea c─â noua sa iubit─â este deja ├«ns─ârcinat─â a venit ca o adev─ârat─â bomb─â pentru Anamaria Prodan. Mai mult de at├ót, impresara a dezv─âluit c─â nu s-a a╚Öteptat nicio secund─â ca fostul so╚Ť s─â fie capabil de a╚Öa ceva ╚Öi ├«l considera un familist convins.

Potrivit RealitateaSportiv─â cu toate acestea, Anamaria Prodan sper─â ca tehnicianul ├«n v├órst─â de 46 de ani s─â se trezeasc─â la realitate ╚Öi s─â con╚Ötientizeze faptul c─â alegerea sa nu a fost deloc una corect─â.


ÔÇ×Fiecare ├«╚Öi g├ónde╚Öte via╚Ťa cum crede mai bine. Eu am g├óndit via╚Ťa ╚Öi cariera lui Lauren╚Ťiu Reghecampf ╚Öi ca tat─â, ╚Öi ca familist ╚Öi ca profesionist, ├«n alt fel. El g├óndea altceva ╚Öi probabil a a╚Öteptat un moment ├«n care s─â fie foarte sigur pe el ╚Öi c├ónd a fost a╚Öa a luat decizia pe care o putem vedea cu to╚Ťii ast─âzi.

Eu una nu l-am verificat niciodat─â ├«n via╚Ťa mea pe so╚Ťul meu. Toate mailurile noastre erau la comun. Eram m├óndr─â c├ónd vedeam c─â se uit─â toat─â lumea la so╚Ťul meu ╚Öi ├«l admir─â. Pentru mine ├«ncrederea este elementul care coordoneaz─â toate sentimentele pe care le pot avea doi oameni ├«ntr-o c─âsnicie. Am sperat cu to╚Ťii c─â Lauren╚Ťiu se va trezi, dar nu se mai treze╚Öte niciodat─â. Mi-a╚Ö dori foarte tare pentru el s─â se trezeasc─â. Pentru copiii lui, pentru imaginea lui, pentru absolut tot!ÔÇŁ, a spus Anamaria Prodan


Pagina a fost generata in 0.5307 secunde