Anchetă privind postul de radio, autor al farsei făcute lui Kate Middleton

300
Anchetă privind postul de radio, autor al farsei făcute lui Kate Middleton - a065c7aa8f104a6d66ae375172956bfd-1355393181.jpg

Autoritatea australiană pentru reglementarea mass-media a deschis joi o anchetă privind farsa făcută ducesei de Cambridge de către un post de radio din Sydney, care s-a soldat cu presupusa sinucidere a unei infirmiere dintr-un spital londonez unde a fost internată Kate Middledon, informează Agerpres.

Această decizie intervine ca urmare a plângerilor publicului, iar ACMA are dreptul de a deschide o anchetă, dacă aceasta servește interesului public.

Infirmiera Jacintha Saldanha a fost păcălită de doi realizatori de radio australieni care au sunat la spital prezentându-se drept regina Elisabeta a II-a și prințul Charles, pentru a se interesa de starea lui Kate Middleton, internată din cauza unor stări de rău provocate de sarcină. Saldanha nu a fost singura victimă a acestei farse, ea făcând ulterior transferul telefonic asistentei care se ocupa direct de ducesa de Cambridge.


Jacintha Saldanha (46 ani) a fost găsită moartă vinerea trecută. Rezultatele autopsiei care nu au fost încă publicate, iar presa britanică evocă posibilitatea unei sinucideri, completează sursa citată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3481 secunde