Anda Adam, implicată într-un nou scandal în parcarea unui mall din Cluj-Napoca. Care a fost motivul

326
Anda Adam, implicată într-un nou scandal în parcarea unui mall din Cluj-Napoca. Care a fost motivul - anda-1643645747.jpg

Articole de la același autor

Implicată la finele anului trecut într-o bătaie în holul unui hotel de lux din Braşov, Anda Adam are din nou probleme. De această dată, cântăreaţa a fost luată la rost în parcarea unui mall din Cluj, oraşul în care a investit într-un club de lux.

Anda Adam îşi petrece tot mai mult timp în Cluj, oraşul în care a investit într-un club „de fiţe”.

Alături de logodnicul ei, Yosif Eudor Mohaci, cântăreaţa are planuri mari şi a anunţat deja că va inaugura pe 14 februarie un club destinat „celor care iubesc muzică bună şi petrecerile ca în Mykonos”.Anda Adam a fost luată la rost într-un centru comercial din Cluj după ce şi-a lăsat BMW-ul customizat, unic în România, parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilităţi.


Deranjat, unul dintre clienţii centrului comercial care e trecut pe lângă maşina Andei i-a lăsat un mesaj scurt: „Mi-ai luat parcarea cu BMW-ul, ia-mi şi handicapul“. 


Potrivit Realitatea.net cântăreaţa nu este la primul scandal în acest an şi este caracterizată de presa românească drept „leoaică” atunci când vine vorba de familia ei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3187 secunde