Angela Merkel, despre rela╚Ťia cu Rusia: "Nu am pentru ce s─â-mi cer scuze"

180
1
Angela Merkel, despre rela╚Ťia cu Rusia:
Fostul cancelar Angela Merkel ├«╚Öi ap─âr─â pozi╚Ťia pe care a avut-o ├«n rela╚Ťia cu Vladimir Putin ├«n vremea ├«n care era la conducerea Germaniei ╚Öi spune c─â nu are de ce s─â-╚Öi cear─â scuze pentru r─âspunsul pe care l-a avut fa╚Ť─â de anexarea Crimeei de c─âtre Rusia ├«n 2014, c├ónd a sus╚Ťinut sanc╚Ťiunile. De asemenea, Angela Merkel ╚Öi-a ap─ârat ╚Öi opozi╚Ťia pe care a avut-o fa╚Ť─â de aderarea Ucrainei la NATO.

Angela Merkel a fost acuzat─â c─â a l─âsat Germania vulnerabil─â prin ├«ntre╚Ťinerea unor rela╚Ťii bazate pe interese economice cu Rusia.


Conducta Nord Stream 2 a fost construit─â ├«n perioada ├«n care ea era cancelarul Germaniei ╚Öi a fost blocat─â de succesorul ei, actualul cancelar Olaf Scholz, cu pu╚Ťin ├«nainte ca Rusia s─â atace Ucraina. Acum, sub presiunea de a impune noi sanc╚Ťiuni, Germania face eforturi de a-╚Öi reduce dependen╚Ťa fa╚Ť─â de gazul rusesc f─âr─â a crea daune propriei economii.

În primul interviu important după ce a părăsit postul de cancelar, Angela Merkel a declarat că Europa și Rusia sunt vecini și nu se pot ignora.

ÔÇ×Trebuie s─â g─âsim o cale s─â coexist─âm, ├«n ciuda diferen╚Ťelor dintre noiÔÇŁ, a spus ea.

ÔÇ×Invadarea Ucrainei este nu numai inacceptabil─â, dar ╚Öi o mare gre╚Öeal─â a RusieiÔÇŁ, a mai declarat ea ├«ntr-un interviu la postul ARD, potrivit BBC.Comentează știrea

Papu
9 iunie 2022
KGB

Cum s─â-╚Ťi cer scuze dac─â ai fost educat─â de KGB ?!

Pagina a fost generata in 1.1985 secunde