Anthony Fauci a fost testat pozitiv pentru Covid-19

73
Anthony Fauci a fost testat pozitiv pentru Covid-19 - faucicovid-1655389994.jpg

Articole de la același autor

Celebrul medic american Anthony Fauci, principalul consilier al preşedintelui Joe Biden în combaterea crizei sanitare provocate de noul coronavirus în Statele Unite, a fost testat pozitiv cu COVID-19, a anunţat Institutul Naţional de Boli Infecţioase (NIAID), condus chiar de acest specialist în imunologie.


Anthony Fauci, în vârstă de 81 de ani şi care a devenit foarte repede imaginea oficială a luptei împotriva pandemiei în Statele Unite, este vaccinat anti-COVID-19 şi a primit două doze de rapel, a precizat NIAID într-un comunicat. Simptomele lui sunt uşoare, informează Agerpres.


El se va izola şi va continua să lucreze de acasă, potrivit aceluiaşi comunicat, care precizează că renumitul medic nu a intrat în contact în perioada recentă cu preşedintele Joe Biden.


În 2020, Anthony Fauci, deja celebru în lumea specialiştilor în boli infecţioase şi în lupta împotriva SIDA, dar destul de puţin cunoscut de marele public, a fost proiectat sub luminile reflectoarelor după ce s-a alăturat celulei de criză privind combaterea noului coronavirus, înfiinţată de fostul preşedinte american Donald Trump



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4778 secunde