Apelul principalelor grupuri media din Ucraina

121
Apelul principalelor grupuri media din Ucraina - apelulprincipalelorgrupurimediad-1645979296.jpg

Articole de la același autor

În cooperare cu Ministerul Culturii și Politicii Informaționale, principalele grupuri media ucrainene - 1+1 media, StarLight Media, Media Group Ucraina, Inter Media Group, solicită furnizorilor internaționali de televiziune să oprească difuzarea canalelor de știri rusești, se arată într-un comunicat de presă postat pe portalul oficial al Guvernului Ucrainei.

„În special, solicităm blocarea, oprirea difuzării acestor canale pe sateliți europeni, în rețele de cablu, platforme OTT și alte surse. Este extrem de important ca oamenii din întreaga lume să aibă acces la informații fiabile și veridice referitoare la războiul Rusiei împotriva Ucrainei și la cursul ostilităților aici. Înțelegem cât de puternică este mașina de propagandă rusă și ce fel de efort trebuie să facă agresorul pentru a răspândi știri false pentru a păcăli cinic oamenii. Ne opunem absolut la asta!” - susțin grupurile media într-o scrisoare deschisă de apel către furnizorii. Începând cu 26 februarie 2022, canalele tuturor grupurilor media ucrainene menționate mai sus sunt difuzate în formatul unui singur buletin de știri numit United News. Grupurile media vor oferi pe rând informații neîntrerupte. La difuzare se vor alătura Forțele Armate ale Ucrainei, Consiliul de Securitate Națională și Apărare, Biroul Președintelui Ucrainei și alte structuri guvernamentale, de care depinde cursul evenimentelor.

„Oferim obiectiv și prompt informații complete din diferite regiuni ale țării 24/7. Suntem gata să oferim furnizorilor internaționali de televiziune semnalul nostru pentru a asigura o difuzare veridică a evenimentelor. Parametrii tehnici pentru difuzare sunt următorii: satelit Astra 4A la 4,8°E, transponder 12 130 (B22), polarizare verticală, frecvență 27500, FEC ¾”, se arată în comunicat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4617 secunde